دوست دارین کاربرد های مختلف خواهش میکنم “You’re Welcome” به زبان انگلیسی رو یاد بگیرید؟ یادگیری اونها چه اهمیتی در زبان انگلیسی داره؟ گفتن خواهش میکنم یکی از اولیه ترین چیزهایی که باید در زبان انگلیسی یاد گرفت چون از اونها در روز زیاد استفاده میشه. ولی این مهمه که بتونین در گفتن خواهش میکنم از جمله ای متفاوت و متنوع استفاده بکنین تا یه مکالمه جذاب و متفاوت داشته باشین. در این مقاله دقیقا قراره انواع کاربرد جمله خواهش میکنم در انگلیسی رو باهم یاد بگیریم.

در این مقاله ، ما در مورد همه مدل های گفتن درست “خواهش کردن” صحبت کنیم ، علاوه بر این عبارات دیگه ای که می تونید برای تنوع در این جملات انگلیسی استفاده کنید!

انواع کاربرد "خواهش میکنم" در انگلیسی

چطوری به انگلیسی خوش آمد بگیم؟

همونطور که می دانید ، زبان انگلیسی دارای ادب و آداب و رسوم زیادی هست. این امر خصوصاً در فرهنگ انگلیس برجسته هست. این نوعی رفتار مودبانه به “آداب و معاشرت” معروفه. استفاده ازاین عبارات موقع معاشرت اهمیت زیادی در زبان انگلیسی داره.

در حقیقت ، مردم انگلیس به ادب و احترام معروف هستند ، بنابراین یادگیری رفتار اجتماعی به زبان انگلیسی بسیار مهمه و می تونه بهتون کمک کنه مثل زبان مادری تون صحبت کنین.

چطوری وقتی کسی میگوید متشکرم جواب بدیم؟

انواع کاربرد جمله خواهش میکنم در انگلیسی:

در ساده ترین شکل ، “خواهش میکنم” به عنوان روشی مودبانه برای پاسخگویی به شخصی استفاده می شود که بعد از اینکه به او کمک کردید یا از او تعریف کردید ، از شما تشکر می کند.

مثال:

“Hey, can I borrow your pen?” (“سلام ، آیا می توانم خودکار تو را قرض بگیرم؟”)

“Yes, of course!” (“بله حتما!”)

“Thank you.” (“متشکرم.”)

“You’re welcome.” (خواهش میکنم)

همانطور که می بینید ، نوعی تأییده که به شخص دیگه ای میگه که “متشکرم” وی را پذیرفته.

انواع کاربرد "خواهش میکنم" در انگلیسی

وقتی میخواهید به کسی یادآوری کنید که ازتون تشکر نکرده

گاهی اوقات کسی از شما چیزی میخواد و یا شما برای کسی کاری میکنین و بعد اون فراموش میکنه که ازتون تشکر کنه. گاهی برای یاداوری اینکه تشکر نکرده شما در جواب بهش میگه: خواهش میکنم. ولی باید مراقب باشید که این فقط در حد یه شوخی هست و برای کسانی که با آنها دوست یا صمیمی هستید استفاده میشه.

مثال:

John: “Hey, can I borrow your pen?” (جان: “هی ، می توانم خودکار تو را قرض بگیرم؟”)

Susan: “Of course!” (سوزان: “البته!”)

John forgot to say “thank you.” (جان فراموش کرد که بگوید “متشکرم”.)

Susan: “You’re welcome!” (خواهش میکنم)

لحن در اینجا متفاوت خواهد بود ، با تأکید بیشتر برای استقبال. همانطور که قبلاً گفتم ، شما فقط باید مانند دوستان خوب خود از این جمله “خوش آمدید” استفاده کنین.

وقتی از کسی بخواهید کاری براتون انجام بده

خواهش میکنم را می توانید به عنوان یک دعوت مودبانه نیز استفاده کنین. این یک روش عالی برای درخواست انجام کاری از کسی میتونه باشه. مثلا اگر میخواید به تعطلات بروید ولی ماشینتون خراب شده و میخواید از دوست تون درخواست کنید که ماشینش رو بهتون بده میتونید از جمله خواهش میکنم استفاده کنید. یا وقتی میخواهید به دوستتون بگید برای شام پیشتون بمونه.

مثال:

“You’re welcome to stay for dinner if you’d like!”

“اگر دوست دارید شام بمانید!”

لاف زدن در مورد کاری که انجام داده اید

این جمله گاهی اوقات برای وقتی استفاده میشه که که کاری میکنین و بعد از اون از این جمله استفاده میکنید. و باید دقت کنید از این جمله در این شرایط فقط با دوستان صمیمی و خانواده تون میتونین استفاده کنید.

مثال:

John: “Wow, this dinner looks amazing!”

جان: “وای ، این شام شگفت انگیز به نظر می رسه!”

Susan: “You’re welcome!”

خواهش میکنم

در اینجا انگار که بگویید “نیازی به تشکر از من نیست ، من می دانم که چقدر خوب هستم!”

راه های مختلف برای گفتن “You’re Welcome” به انگلیسی

همانطور که در مقدمه کمی بحث کردیم ، تکرار در زبان شما خسته کننده به نظر می رسه، و بعضی از عبارات انگلیسی حتی توسط افراد بومی نیز بیش از حد استفاده می شن به همین دلیل یادگیری روش های مختلف برای گفتن همان حرف ضروریه.

به همین دلیل ، بسیاری از افراد مشاهده می کنند “خواهش میکنم” بعضاً تکراری یا منسوخ شده و ترجیح داده اند به جای آن از کلمات مختلفی استفاده کنند. همچنین بسیار مهم است که بسته به شرایط اون رو استفاده کنید ، زیرا ممکنه لازم باشه لحن و انتخاب کلمه خود را تغییر دهید.

انواع کاربرد “خواهش میکنم” در انگلیسی

نحوه گفتن “خواهش میکنم” در شرایط رسمی

My pleasure (باعث افتخار من)

I’m happy to help (خوشحالم که کمک می کنم)

I’m glad to help (خوشحالم که کمک می کنم)

I’m happy to be of assistance (خوشحالم که کمک می کنم)

Happy to be of service (از خدمتگزاری خوشحالم)

I’m sure you’d do the same for me (شما هم اگه بودی همین کار رو میکردی)

چگونه در شرایط غیررسمی بگوییم “خواهش میکنم”

It was nothing (هیچی نبود)

No problem (مشکلی نیست)

It’s no trouble (مشکلی نیست)

Anytime (هر زمان)

Sure (حتما)

No worries (جای نگرانی نیست)

Don’t worry about it (نگرانش نباش)

Don’t mention it (حرفشو نزن)

No big deal (چیز خاصی نیست)

جمع بندی:

امیدوارم از مقاله انواع کاربرد “خواهش میکنم” در انگلیسی لذت برده باشین و براتون مفید بوده باشه. این جمله ها خیلی کوتاه هستن و شاید بیشتر در تعاملات روزمره مثل کمک به کسی در خیابان ، قرض دادن یک شی به دوست و سایر تعاملات روزمره بیشتر مورد استفاده قرار می گیرن. آیا الان از اینکه چطوری بگین “خواهش میکنم” در مکالمه اعتماد به نفس دارید؟

یادگیری این عبارات خیلی میتونه توی یه مکالمه درست و خوب تاثیر داشته باشه وقتی شما بلد باشید که توی شرایط مختلف برای گفتن خواهش میکنم به روش های مختلفی جواب بدین این نشون میده که توی مکالمه تون حرفه ای شدین و کلی حرف برای گفتن دارین. و همین اعتماد بنفس تون رو کلی بالا میبره.

اگر تا الان وقت یادگیری زبان انگلیسی رو به خاطر مشغله های کاری یا زندگی نداشتین بهتون یادگیری از راه آنلاین رو میتونم پیشنهاد بکنم. این روش با داشتن مزایای زیادی که داره مشکل محدودیت زمان رو از بین میبره و از هر زمانی حتی زمان استراحتتون مکیتونید برای یادگیری شروع بکنید.

انواع کاربرد "خواهش میکنم" در انگلیسی

یه پیشنهاد خوب برای یادگیری زبان و تقویت مهارت مکالمه میتونه استفاده از دوره های مکالمه انگلیسی آنلاین باشه. این دوره ها به خاطر تمرکز روی مکالمه و داشتن یه مربی با تجربه که بیشتر از هر کسی سعی میکنه باهاتون مکالمه بکنه و اشکالاتتون رو برطرف بکنه یه فرصت خوب میتونه باشه.

همینطور آنلاین بودن این دوره ها مزیت های خودش رو داره که اونم صرفه جویی در وقت و هزینه های رفت و آمد هست. و نداشتن محدودیت مکان و زمان برای شرکت در کلاسها هست اینکه اگه به خاطر مشغله های کاری تا الان وقت یادگیری زبان رو نداشتین الان وقتشه که از این فرصت استفاده بکنین.

یکی از پیشنهاد ها برای آموزش آنلاین میتونه آکادمی مجازی 24talk باشه که با داشتن اساتید با تجربه و تیم پشتیبانی قوی ،همه دوره های بزرگسالان ، نوجوانان ، کودکان و مخصوصا دوره های صرفا مکالمه که تخصص خاصی در اون داره رو پوشش میده و روش های آموزشی مخصوص متناسب با هر سنی رو داره. و هدفش نتیجه بخش بودن کلاسها و دوره ها است.