یکی از کارهایی که ما زیاد انجام میدیم ، اینور و اونور رفتن با ماشین مون هست. حالا اگر در کشورهای انگلیسی زبان سوار ماشینتون میشید اسم این قطعه ها رو حتما باید یاد بگیرید چون نیازتون میشه. مثلا اگه برای ماشین تون مشکلی پیش بیاد و نیاز به کمک داشته باشید دونستن نام این قطعات حتما بهتون کمک خواهد کرد.بریم تا قطعات ماشین به انگلیسی رو یاد بگیریم.

یکی از ساده ترین راه های تمرین قطعات ماشین به زبان انگلیسی مراجعه به دفترچه راهنمای خودرو است. طبق قانون در اکثر کشورهای جهان ، ماشین باید با راهنمای تطبیق اون فروخته بشه تا به هرگونه تعمیر و نگهدای کمک کنه.

قطعات ماشین به انگلیسی

وقتشه دفترچه راهنمای خودتون رو کنار بگذارید و کمربند تون رو ببندید! در اینجاقطعات اساسی ماشین به انگلیسی وجود داره که باید قبل از ورود به جاده بدونید.

Exterior (Outside) of the Car قطعات مربوط به (نمای بیرونی ماشین)

https://www.mercedes-benz.com/en/

۱٫ Headlights (چراغهای جلو)

این چراغ های جلوی ماشینه که به شما اجازه می ده ببینید کجا می رین. دو تا از آنها وجود داره یکی در سمت راننده و دیگری در سمت مسافر.

۲٫ Taillights (چراغ های عقب)

این چراغ های عقب ماشین هستند که به رانندگان پشت سر شما می دونن هنگام ترمز گرفتن (توقف). همچنین دو مورد از این موارد وجود داره. یکی در هر طرف ماشین.

۳٫ Signal lights (چراغ های راهنما)

این چراغ ها در جلو و عقب ماشین هستند که به رانندگان اجازه می دن تا بدانند شما به کدام سمت میپیچین. دو جهت وجود داره. یکی در سمت راست برای گردش به راست ، و دیگری در سمت چپ برای گردش به چپ.

۴٫ Emergency lights (چراغ های اضطراری یا فلاشر)

این چراغ ها از همان لامپ های چراغ های سیگنال استفاده می کنن. در مواقع اضطراری می توان چراغ های اضطراری را روشن کرد تا به رانندگان دیگر بفهمونن مشکلی وجود داره و به شما فضای بیشتری می ده.

۵٫ Bumper (سپر)

این یک قطعه فلز هست که از کل قسمت جلوی ماشین عبور می کنه. آنجاست که اگر اتومبیل رو در رو شه ، آسیب را به حداقل برسونه (کاهش بده).

۶٫ Exhaust pipe (لوله اگزوز)

این جاییه که اگزوز (سوخت ) موتور هنگام کار از ماشین خارج می شه.

۷٫ Side mirrors (آینه های جانبی)

اینها آینه های کوچکی در دو طرف ماشین در کنار شیشه های جلوی خودرو هستند که به راننده اجازه می دهند هنگام رانندگی بهتر اطراف ماشین را ببیند.

۸٫ Rearview mirror (آینه عقب)

این آینه در بالای شیشه جلو اتومبیله که به راننده اجازه می ده هنگام رانندگی پشت آنها را ببیند بدون اینکه برگرده و به عقب نگاه کنه.

۹٫ Windshield (شیشه جلو اتومبیل)

این صفحه شیشه ای عظیم جلوی ماشین هست.

۱۰٫ Windshield wipers (برف پاک کن های شیشه جلو اتومبیل)

اینها تیغه هایی هستند که آب را از روی شیشه جلو می گیرن و یا پاک می کنن. وقتی باران می باره، می تونیم آنها را روشن کنیم یا با مایع پاک کن شیشه جلو اتومبیل استفاده کرد.

۱۱٫ Engine (موتور)

این قسمت مرکزی ماشین هست. موتور دستگاهیه که دارای چندین قسمته و باعث کارکرد ماشین می شه.

۱۲٫ Trunk (بدنه)

این محفظه (فضای بسته) در پشت اتومبیله که می شه برای گذاشتن چیزی استفاده بشه. در بسیاری از نقاط دنیا به صندوق عقب یا صندوق عقب نیز گفته می شه.

۱۳٫ Hood

این قسمت جلوی اتومبیله که موتور و سایر ماشین آلات اتومبیل را می توان در آن یافت. یک اهرم (میله) در ماشین وجود داره که می تونه کاپوت خود را بلند کنه (را باز کنه) تا امکان دسترسی به آنچه در زیر اونه رو فراهم کنه.

۱۴٫ Fender (گلگیر)

این ناحیه در اطراف چرخ های ماشینه که باعث می شه از چرخ و مواد زائد (زباله ، سنگ یا آوار) درون چرخ به خوبی محافظت بشه این را گاهی گودال می نامند.

۱۵٫ Sunroof (سانروف)

همه اتومبیل ها دارای سانروف نیستند. این یک پنجره کوچک روی سقف ماشینه که به راننده و سرنشینان اجازه می ده تا به آسمان نگاه کنند یا آفتاب را وارد کنند.

۱۶٫ Rims (رینگ ها)

این پوسته های بیرونی چرخ هستند که غالباً روی پیچ و مهره هایی قرار دارن که چرخ ها را به سمت ماشین نگه می داره. همه اتومبیل ها آنها را ندارند و می تونن بسیار تزئینی باشن. به این موارد گاهی اوقات hubcap گفته می شه.

۱۷٫ Fuel tank (مخزن سوخت)

یک دریچه (در) کوچک در کنار ماشین قرار داره که به جایی که نازل را درون آن قرار می دهید منتهی می شه تا ماشین را با بنزین پر کنید.

قطعات داخل ماشین Interior (Inside) of the Car

https://www.bmw.com/en/index.html

قطعات ماشین به انگلیسی

۱۸٫ Steering wheel (18- فرمان)

این بخشی در جلوی صندلی راننده هست که به راننده اجازه می ده جهت خودرو را کنترل کنه.

۱۹٫ Battery (باتری)

این شیئی هست که تمام ویژگی های الکترونیکی خودرو و موتور را تأمین می کنه. در زیر کاپوت ماشین پیدا می شه.

۲۰٫ Radio (رادیو)

با استفاده از باتری ، رادیو به راننده امکان گوش دادن به موسیقی یا اخبار هنگام رانندگی را می ده. تنظیمات مربوط به این مورد رو می توانین در داشبورد اتومبیل (قسمت جلویی داخل اتومبیل که راننده می تواند به آن دسترسی داشته باشد) در سمت راست فرمان پیدا کنین.

۲۱٫ Stick shift (دنده)

اگر ماشین دنده دستیه، به این معنیه که راننده باید ماشین را به چرخ دنده های مختلف تغییر بده (موتور را بسته به سرعت تنظیم کنید). برای این منظور ، راننده می تونه از تعویض دنده استفاده کنه.

برای اتومبیل های اتوماتیک ، خودرو به تنهایی به دنده های مختلف تغییر می کنه. در این اتومبیل ها از شیفت تعویض برای قرار دادن ماشین در محرک ، عقب ، خنثی یا پارک استفاده می شه.

۲۲٫ Speedometer (سرعت سنج)

این سنج (صفحه) روی داشبورده و به راننده اجازه می ده سرعت پیشرفت خود را ببینه.

۲۳٫ Ignition (جایی که با سوییچ در اون برای روشن کردن قرار میگیرد)

این مکانیه که کنار فرمان قرار داره و کلید ماشین می تونه ماشین را روشن کنه. هنگامی که کلید اتومبیل در احتراق قرار می گیره و روشن می شه ، در نتیجه باتری و موتور روشن می شه.

۲۴٫ Air bag (کیسه هوا)

در صورت تصادف اتومبیل ، قسمت جلویی (داخل) ماشین به سرعت بیرون می آیند تا راننده و سرنشینان از جلو پرتاب بشن و آسیب جدی به خود وارد کنن.

۲۵٫ Fuse box (جعبه فیوز)

در زیر داشبورد (به طور معمول در زیر فرمان) ، یک پانل وجود داره که می تونه برای نشان دادن جعبه فیوز برداشته بشه. اینجاست که صفحه کنترل سیستم الکتریکی قرار داره.

۲۶٫ Brake (ترمز)

این پدال سمت چپه که هنگام حرکت ماشین را متوقف می کنه.

۲۷٫ Accelerator (شتاب دهنده)

گاز پدال سمت راسته که باعث حرکت ماشین می شه. هرچه بیشتر فشار دهید سرعت خودرو سریعتر می شه (به جلو می رود).

۲۸٫ Radiator (رادیاتور)

در زیر کاپوت ، یک مخزن آب وجود داره که رادیاتور نامیده می شه. وظیفه خنک سازی موتور رو داره ، بنابراین ماشین بیش از حد گرم نمی شه.

۲۹٫ Fuel injector (انژکتور سوخت)

در زیر کاپوت ماشین ، این قطعه از ماشین گاز را وارد موتور می کنه تا ماشین بتونه از آن سوخت برای حرکت استفاده کنه.

امیدوارم که این قطعات ماشین به انگلیسی براتون کاربرد داشته باشه و ازش لذت برده باشین سفر به جاده یکی از بهترین راه ها برای کاوش در جهان انگلیسی زبان است و با دانش جدید خودتون در زمینه قطعات ماشین به زبان انگلیسی ، آماده رفتن به جاده برای سفر هستید!

 قطعات ماشین به انگلیسی

در کنار همه این روش ها که گفتیم ، یه راه حل پیشنهادی خوب و سریع برای مسلط شدن به دایره لغات زبان انگلیسی استفاده کردن از دوره های آموزشی آنلاین هستو این دوره ها با مزیت زیادی که دارن هر روز داره به طرفداراش اضافه میشه. از مزیت های این روش میشه صرفه جویی در زمان و هزینه های رفت آمد رو گفت. همینطور برای کسایی که زمان کافی به دلیل مشغله های کاری و زندگی برای یادگیری ندارن این روش یه فرصت مناسب میتونه باشه که در هر زمان میتونن زبان شون رو تقویت بکنن.

یکی از پیشنهاد ها برای آموزش آنلاین میتونه آکادمی مجازی ۲۴talk باشه که با داشتن اساتید با تجربه و تیم پشتیبانی قوی ،همه دوره های بزرگسالان ، نوجوانان ، کودکان و مخصوصا دوره های صرفا مکالمه که تخصص خاصی در اون داره رو پوشش میده و روش های آموزشی مخصوص متناسب با هر سنی رو داره. و هدفش نتیجه بخش بودن کلاسها و دوره ها است.