چگونه برنامه‌ریزی هفتگی برای آیلتس داشته باشیم؟

آیلتس یکی از آزمون‌های جامع و بین‌المللی زبانه که امروزه واسه مهاجرت و یا ادامه تحصیل به خارج از کشور لازمه داشته باشید. اما آزمون ایلتس همیشه جزو آزمون‌های سخت و طاقت فرسا برای داوطلبان بوده. داوطلبانی که برای دانشگاه‌های مختلف، آمادگی علمی خودشونو اعلام می‌کنند، اما از لحاظ دانش زبان انگلیسی در سطح بالایی نیستند و نمی‌تونن وارد دانشگاه‌های معتبر و بین المللی بشن. برنامه ریزی هفتگی برای آیتلس همیشه قدم بزرگی در رسیدن به نمره مد نظره. اما آیا میشه با برنامه ریزی تنها جلو رفت؟ اساتید ما شمارو راهنمایی می‌کنن تا با خیال راحت به ادامه مسیر امیدوار باشید.

https://www.ielts.org/en-us

برای قبولی در آزمون آیلتس شما نیاز به یک برنامه مدون و حساب شده دارید. برنامه‌ای که روزانه، هفتگی، ماهانه و حتی سالانه برای شما در 24talk.ir توسط اساتید ما تهیه میشه شامل تمام جزئیاته و میتونه شمارو برای کسب نمره مناسب آماده کنه.

برنامه ریزی برای آیلتس، انتخاب یک مسیر مناسب برای رسیدن به هدفه.

آیا برای رسیدن به هدفتون تصمیم جدی گرفتید؟

آیا فکر می‌کنید بتونید خودتونو واسه آزمون آیلتس آماده کنید؟ بله قطعا می‌تونید.

در این مقاله به بررسی فرآیند برنامه ریزی آیلتس و چگونگی آماده شدن برای آزمون می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

برنامه ریزی هفتگی برای آزمون آیلتس

آیلتس

یک ازمون جامع زبان بین المللی که سطح علمی داوطلبان را برای مهارجت های گوناگون در سطوح مختلف میسنجه و نمره بندی خاصی از 0 تا 9 داره. آیلتس و تافل به عنوان آزمون های مهم بین المللی در چهار بخش، لیسنینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و ریدینگ انجام میشن تا مهارت شمارو بسنجن.

آیا واسه آزمون آیلتس آمادگی دارید؟

آیا میشه با برنامه ریزی در مدت زمانی محدود خودتونو آماده آزمون کنید؟

جواب مثبته، اما نیاز به پشتکارو و هدف داره.

آزمون آیلتس

چگونگی برنامه ریزی برای آیلتس

برنامه ریزی برای رسیدن به هدف، یکی از مهمترین موارد در آمادگی برای یک آزمونه. اما قبل از برنامه ریزی شما باید برخی فاکتورهارو مدنظر بگیرید تا بتونید برنامه خوب و درخوری رو برای خودتون تنظیم کنید. اما واقعا برنامه ریزی خوب چه فاکتورهایی داره؟ در ادامه به بررسی برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت میپردازیم.

برنامه ریزی برای آیلتس مدیریت زمان

برنامه ریزی و مقدمات آن

برای برنامه‌ریزی باید به بررسی چند عامل مهم پرداخت، چرا که برنامه شما باید بر اساس این عوامل طراحی بشه. یکی از اونا، زمانه، یکی دیگه سطح علمی شما و دیگری وقت آزادتونه. برای برنامه‌ریزی باید توجهتونو به مسائل مهمی چون هدفتون متمرکز کنید.

برنامه ریزی و مقدمات آن

برنامه‌ریزی باید به سه شکل صورت بگیره:

1-برنامه‌های کوتاه‌مدت، برای هدف‌های دم دستی‌تر. مثل برنامه‌های روزانه و یا هفتگی

2- برنامه‌های میان مدت برای هدف‌های میان‌مدت. مثل ماهانه

3- برنامه‌های بلند‌مدت که میتونه نهایتا به هدف شما منتهی بشه. مثل برنامه‌های سالانه برای رسیدن به هدف نهایی.

مدیریت زمان برای آزمون آیلتس

ما در این مقاله به بررسی برنامه هفتگی می‌پردازیم. هدف ما در این مقاله برنامه ریزی هفتگی برای آیلتس و رسیدن به اهداف در پایان هفته است.

اهمیت برنامه ریزی برای آیلتس

شما با بررسی زمان‌های خالی موجود در روز و بسط دادن آن در طول هفته و آگاهی از نقاط قوت و ضعف خود از مباحث مختلف آیلتس، برنامه ای رو تدوین می کنید که علاوه بر تقویت نقاط ضعفتون، نقاط قوتتون هم حفظ بشه.

برای مثال اگه در بخش لیسنینگ مشکل دارید باید وقت بیشتری بر این بخش بزارید و حال اگه در مبحث رایتینگ تسلط بالایی دارید ، می‌تونید مدت زمان تمریناتتون رو کمتر کنید و تنها برای حفظ تسلط کار کنید.

برنامه ریزی برای ایلتس

این برنامه می‌تونه با توجه به توانایی های هر فرد تغییر پیدا کنه و انعطاف هر برنامه از ویژگی‌های یک برنامه ریز خوبه که اساتید ما در 24Talk مسلط به مبحث برنامه ریزی هستن و می‌تونن شمارو در این امر کمک کنند.

شنبه تا چهارشنبه روزانه 4 ساعت برای یادگیری وقت بگذارید. دوساعت صبح و دو ساعت عصر مطالعه کنید و هر یک ساعت رو به یک تخصص محدود کنید.

دو روز پایانی هفته رو به بررسی تمرینات و آزمون های مورد نظر اختصاص بدید. آزمون هایی که تشابه زیادی با آزمون ایلتس داشته باشند.

برنامه ریزی هفتگی

زمانی که شما تصمیم به انجام کاری می‌گیرید، می‌تونید اون رو به صورت رندوم به پایان برسونید یا می‌تونید با برنامه ریزی به هدفتون برسید. برنامه ریزی نکات مثبت فراوانی داره که از چند جنبه قابل اهمیته، شاید مهمترین اونا صرفه جویی در وقت باشه.

وقتی در ابتدای هفته برای خودتون یک برنامه هفتگی آماده می‌کنید، با برنامه ریزی هفتگی برای آیلتس و زمان بندی مناسب می‌تونید در وقت خودتون صرفه جویی کرده و به نقاط قوت و ضعف خودتون آگاه بشید. از طرفی می‌تونید پیشرفت خودتونو در پایان هفته ببینید.

برنامه ریزی هفتگی برای ایلتس

برای شروع یک برنامه ریزی، اولین قدم مشخص کردن هدفه. با توجه به شرایط و موقعیتی که دارید برای خودتون یک هدف قرار بدید. حالا این هدف باید بر اساس نوع دیدگاه شما در پایان هفته محقق بشه.

برای مثال شما برای برنامه ریزی هفتگی آیلتس باید به میزان وقت خالیتون در طول روز و هفته توجه کنید و بر این اساس زمان‌های خاصی رو برای مطالعه کنار بزارید.

باید توجه کنید که در مسیر خودآموزی برای آزمون آیلتس این برنامه ریزی‌ست که می‌تونه شمارو به هدفتون برسونه. پس این موضوع رو به شدت جدی بگیرید.

بعد از مشخص شدن میزان سطح علمی شما و مدت زمان تا آزمون آیلتس، شما باید به تنظیم یک برنامه متراکم یا فشرده و یا معمولی بپردازید. برنامه ریزی هفتگی برای آیلتس یک انتخاب خوب برای آشنایی با این معقوله است.

جمع بندی

برای برنامه ریزی آیلتس شما باید به چند نکته توجه کنید: تعیین هدف، شناخت نقاط ضعف و قوت و نهایتا تهیه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای آمادگی در آزمون آیلتس.

اساتید ما در 24Talk با تعیین سطح شما و بررسی وقت آزادتون به شما برنامه های مدونی میدن تا بتونید اهداف خودتونو در دسترس ببینید و نهایتا نمره مورد نظرتونو در آزمون آیلتس کسب کنید.